Tálibán / Tálibán vyzývá NATO k odchodu. Až přijde pravý čas, tvrdí ... : Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě.

Tálibán / Tálibán vyzývá NATO k odchodu. Až přijde pravý čas, tvrdí ... : Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě.. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv.

Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. Co se týká povolení žen pracovat a dívek chodit do školy, od 90. Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky:

USA a Tálibán podepsaly dohodu, jež má pomoci míru v ...
USA a Tálibán podepsaly dohodu, jež má pomoci míru v ... from www.tyden.cz
Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. Jul 02, 2021 · hnutí tálibán vítá odchod zahraničních sil z letecké základny bagrám. Června 2021, 07:03 — autor: Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula. May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem.

Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile.

Jun 11, 2021 · tálibán chce, aby se z afghánistánu stáhli i turečtí vojáci. Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán. Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. Útočí na bezpečnostní stanoviště kolem provinčních metropolí i na středně velké vojenské základny. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech.

Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech. „tálibán nyní postupuje velice chytře.

Sbohem Američané, vítejte Číňané. Tálibán si našel ...
Sbohem Američané, vítejte Číňané. Tálibán si našel ... from d39-a.sdn.cz
Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Co se týká povolení žen pracovat a dívek chodit do školy, od 90. Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. Jun 11, 2021 · tálibán chce, aby se z afghánistánu stáhli i turečtí vojáci. Tálibán v zemi nabírá na síle. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech. Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula.

Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky:

Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky: Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán. Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech. May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního.

Tálibán v zemi nabírá na síle. May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán.

Tálibán sílí, chystá novou ofenzívu proti Afgháncům i ...
Tálibán sílí, chystá novou ofenzívu proti Afgháncům i ... from d39-a.sdn.cz
Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Útočí na bezpečnostní stanoviště kolem provinčních metropolí i na středně velké vojenské základny. Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. Co se týká povolení žen pracovat a dívek chodit do školy, od 90. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. „tálibán nyní postupuje velice chytře.

Června 2021, 07:03 — autor:

Tálibán v zemi nabírá na síle. Útočí na bezpečnostní stanoviště kolem provinčních metropolí i na středně velké vojenské základny. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook